Tarinamme

Miten LovePaws® sai alkunsa?

LovePaws®:n tarina alkoi siitä päivästä, kun huomasin koirallani Ninjalla haavoja ja nirhaumia sen tassujen anturoissa.
Ninja on vauhdikas koira, joka rakastaa juoksennella metsissä ja luonnossa, siispä tassut ovat aina olleet kovalla koetuksella.
Päätin valmistaa tuotteen täysin luonnonmukaisista ainesosista, sillä olin aiemmin todennut niiden olevan tehokkaita atooppisen ihottuman hoidossa.


LovePaws® - Rakkautta Tassuille

Kuukausien huolellisen tutkimustyön tuloksena ja lukuisien testierien jälkeen LovePaws® tassuvaha valmistui!

Toimivuus, laatu ja teho olivat erinomaisia - tuotteen vaikutuksen pystyi havaitsemaan paljaalla silmällä. Parasta kaikessa oli kuitenkin se, että valmistamani tuote oli täysin luonnonmukainen, turvallinen ja mikä tärkeintä - rakkaudella valmistettu.

Aloin pohtia, että on varmasti muitakin koiria kuin Ninja, jolle tuote olisi hyväksi.

Otin kehittämäni LovePaws® tassuvahan puheeksi tuhansien ihmisten kanssa kiertäessäni Ninjan kanssa erilaisia lemmikkitapahtumia. Keskusteluista erilaisten koirien omistajien kanssa kävi hyvin selkeästi ilmi, että LovePaws® tassuvahalle oli kysyntää kaiken muotoisille ja kokoisille tassuille.

Silloin ymmärsin, että koirien tassujen ongelmat olivat laajempia kuin ennalta arvasinkaan. Haluni auttaa koiria ja koiranomistajia sai minut perustamaan tämän yrityksen.


LovePaws® tassuvaha tänä päivänä

Aloitin myymällä pieniä eriä tassuvahaa koiranomistajille tapahtumissa ja he olivat tuotteesta innoissaan. Yllätyin, miten nopeasti sana tassuvahasta kiiri ympäri Suomen. Asiakkaat suosittelivat tuotetta toisilleen ja jokaisessa tapahtumassa tuotteet vietiin käsistä, suositusten pohjalta! LovePaws® tassuvahalle on ollut kiinnostusta myös ulkomailla ja tuotteella on jo yksittäisiä käyttäjiä lähes koko Euroopan alueella.

Innoissani voin todeta, että tänä päivänä LovePaws® tassuvaha on yhä useamman asiakkaan saatavissa heidän lähellä sijaitsevista lemmikkikaupoista sekä verkkokaupasta ympäri Suomen. Monet asiakkaistamme kertovat olevansa tassuvahastamme yhtä innoissaan kuin mekin, ja siitä onkin tullut monen koiranomistajan luottotuote.

Olen kiitollinen siitä, miten valtava suosio LovePaws® tassuvahalla on ollut ja erityisesti siitä, kuinka monta koiraa se on jo tähän mennessä auttanut.

-Anniina / LovePaws®

LovePaws® - Elämä on paras tassutella hyvinvoivin askelin.