Tarinamme

Miten LovePaws® sai alkunsa?

Kertojana LovePaws®:n perustaja Anniina: LovePawsin tarina alkaa siitä päivästä, kun koirani Ninja alkoi nuolemaan tassujaan. Oli kuuma kesäkuu vuonna 2016. Huomasin, että Ninjalla oli haava anturassa ja varpaiden välit punoittivat.

Ninja oli vauhdikas ja elämäniloinen koira, joka rakasti juoksennella metsässä ja pellolla. Siispä tassut joutuivat kovalle koetukselle. 

Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa rakkaan koirani tassuille. Aloin katsella kaupoista tuotteita, mutta herkkäihoisena ja itse luomukosmetiikkaa valmistaneena en uskonut löytämieni tuotteiden olleen tarpeeksi tehokkaita. Halusin jotain, mikä oikeasti toimii.LovePaws® - Rakkautta Tassuille

Koska haluamaani tuotetta ei löytynyt kaupoista, päätin tehdä sen itse. Mietin mitä aineksia haluaisin sisällyttää vahaan, sekä katselin mitä muut sisälsivät.  Tärkeässä roolissa olivat ainesten luontaiset ominaisuudet. Vuosien mittaan kokemusta luomukosmetiikasta oli kertynyt. Olin valmistanut luomukosmetiikkaa itselleni, koska herkkäihoisena en pystynyt käyttämään kaupan tuotteita.

Lopulta sisältö oli selvä. Aloin kaikella rakkaudella valmistaa hoitoa koiralleni. Kun pääsin kokeilemaan itse tekemääni luomu tassuvahaa Ninjalle, olin todella yllättynyt sen tehokkuudesta.  En ikinä olisi uskonut näkeväni muutoksia niin nopeasti! Eron pystyi huomaamaan heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen ja vain muutaman päivän päästä tassut olivat täydessä kunnossa. Minä kun pelkäsin, että montakohan kuukautta anturahaavan paranemiseen menisi pahimpien kesähelteiden aikaan... Hyvän toimivuuden lisäksi parasta oli se, että tiesin tasan tarkkaan mitä tassuvaha sisälsi. Ei kemikaaleja. Ei myrkkyjä. Ei kuivattavaa vettä. Vain puhtaita luomuaineksia, kylmäpuristettuja öljyjä, kemikaalitonta puhdasta raakalaatuista sheavoita.

Kaikki tietää mitä oma koira merkitsee, tietenkin sitä haluaa vain parasta hänelle.

Aloin miettiä: "Miksi en ollut aiemmin tarkistanut koirani tassuja?" 

Lisäksi ajattelin, että on varmasti muitakin koiria, ketkä voisi hyötyä vahasta. Niimpä aloin kehitellä tuotetta ja kysellä muiden koiranomistajien kokemuksia tassuvahasta.

Homma laajeni äkkiä, sillä toimivaa tassuvahaa metsästäviä ihmisiä tuntui olevan lisää ja lisää. Aloin kierrellä näyttelyissä ja tapahtumissa ja pian tassuvahan tarve oli tullut puheeksi tuhansien ihmisten kanssa. Keskusteluista erilaisten koirien omistajien kanssa kävi hyvin selkeästi ilmi, että toimivalle tassuvahalle oli kysyntää kaiken kokoisilla, ikäisillä ja rotuisilla koirilla.

Silloin ymmärsin, että koirien tassujen ongelmat olivat laajempia kuin ennalta arvasinkaan.

Huomasin myös, että noin puolet ihmisistä ei olleet kuulleetkaan tassuvahasta tai ylipäätään siitä, että tassuja tulisi tarkistaa tai hoitaa. Haluni auttaa koiria voimaan paremmin sekä tekemään hoitamisesta helpompaa koiranomistajille sai minut perustamaan tämän yrityksen. Aloitin myymällä yksittäisiä tassuvahapurkkeja koiranomistajille tapahtumissa ja he olivat tuotteesta innoissaan. Yllätyin eniten siitä, miten uskomattomia palautteita sain kuulla joka suunnasta. Se antoi motivaatiota jatkaa.

Päätin perustaa yrityksen muistuttaakseni ihmisiä tarkistamaan tassut sekä pitämään niistä huolta.

LovePaws® tassuvaha tänä päivänä

Olen ilahtunut siitä, miten sana tassuvahasta on kiirinyt ympäri Suomea. Kiitos siitä kuuluu ehdottomasti asiakkaille!  Sana on levinnyt, kun LovePawsin käyttäjät suosittelevat tuotetta tuttavilleen. Nykyään monet tapaamistani ihmisistä tietävät jo mistä on kyse ja saan säännöllisesti yhteydenottoja lemmikkiliikkeiltä eri kaupungeista. Se tuntuu uskomattomalta ja todella hienolta. LovePaws® tassuvahalle on ollut kiinnostusta myös ulkomailla; olen saanut kyselyitä ja tilauksia viestillä ja yksittäisiä käyttäjiä on jo ympäri maailmaa. Innoissani voin todeta, että tänä päivänä LovePaws® tassuvahan ansiosta jo tuhannet koirat voivat paremmin! Tekemistä silti riittää - myös uusia koiranomistajia tulee koko ajan enemmän.

LovePaws® on yhä useamman asiakkaan saatavissa heidän lähellä sijaitsevista lemmikkikaupoista sekä verkkokaupoista ympäri Suomen. Monet asiakkaistamme kertovat olevansa tassuvahastamme yhtä innoissaan kuin mekin, ja siitä onkin tullut monen koiranomistajan luottotuote! Onhan LovePaws® kotimainen ja rakkaudella tehty.

Olen kiitollinen siitä, miten monta koiraa ja perhettä LovePaws® on jo tähän mennessä auttanut. Moni on paininut ongelmiensa kanssa jo ties kuinka pitkään, ennen kuin toimiva tuote on löytynyt. Se antaa motivaatiota jatkaa työtä ja viedä tassuvaha yhä useampien saataville.

Kiitolliset omistajat ja onnelliset koirat ovat parasta työssäni, ne saavat minut aina hyvälle tuulelle. <3

-Anniina / LovePaws®

LovePaws® - Rakkautta Tassuille

Elämä on paras tassutella hyvinvoivin askelin.