Tassuvahan Ominaisuudet
LovePaws® tassuvahan ominaisuudetHoitaa

+ Tehokas hoito koirasi tassuille
+ Hoitaa kuivia ja karheita tassuja
+ Imeytyy nopeasti!Suojaa

+ Kestävä suoja koirasi tassuille kaikissa olosuhteissa
+ Tassut kaipaavat lisäsuojaa muun muassa pakkasta, hiekoitusta ja kosteutta vastaanEnnaltaehkäisee

+ Loistava keino ennaltaehkäistä koirasi tassuihin liittyviä ongelmia sesongista riippumatta
+ Säännöllisesti käytettynä vähentää riskiä vakavampien ongelmien, kuten tassutulehduksen, syntymiseen

Oletko huomannut jotain seuraavista koirallasi?

Kuivat kohdat ja kovettumat

Koirien kuivat anturat aukeavat helposti, jos niitä ei ole suojattu. LovePaws® tassuvaha on kehitetty pehmentämään tassujen ihoa ja kestämään paremmin kulutusta sekä ehkäisemään kuivien kohtien ja kovettumien muodostumista.

Halkeamat

Tassut kulkevat joka paikassa ja olosuhteet voivat helposti aiheuttaa kuivumista ja halkeilua anturoissa. LovePaws® tassuvaha on öljypohjainen, tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ja suojaa ihoa.

Haavat ja ruhjeet

Haavoja ja ruhjeita saattaa tulla herkästi niin metsässä kuin kaupunkiolosuhteissakin. Terävät kivet tai oksat voivat tehdä haavaumia tassuihin ja niiden väleihin. LovePaws® tassuvahassa käytetty mehiläisvaha suojaa ja ehkäisee lian joutumista haavaan sekä sheavoi hoitaa ja rauhoittaa haavan aluetta.

Ihottuma

Myös koirat voivat saada ihottumaa, jota ei tunnetusti paranneta raapimalla tai nuolemalla. LovePaws® tassuvaha lieventää ihottumasta johtuvaa kutinaa ja kirvelyä sekä vähentää poltetta esimerkiksi hyttystenpistoksissa tai palovammoissa.

Lumen paakkuuntuminen

Monelle koiralle talvella on ominaista lumen paakkuuntuminen tassujen lähialueilla. LovePaws® tassuvahassa käytetty mehiläisvaha auttaa muodostamaan tassujen ympärillä käytettynä ohuen ja hengittävän, mutta suojaavan kalvon, joka auttaa välttymään ärsyttäviltä lumipaakuilta!

Furunkuloosi eli tassutulehdus

Furunkuloosi ilmenee usein tassujen arkuutena ja punoituksena. Koira pyrkiikin usein nuolemaan tassujaan tai ontumaan askelluksessaan. LovePaws® luonnonmukainen tassuvaha on saanut monen furunkuloosista kärsivän tassut oireettomiksi.